Automative interview

Met automative interviews kunt u het recruiting proces automatiseren, zodat u niet meer tijd en plaats afhankelijk bent.

Tijd en geld besparen

Meer tijd om u bezig te houden met de belangrijkste taken. Automative interview maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een interview afnemen zonder dat u daarbij zelf aanwezig hoeft te zijn!

U stuurt de kandidaat een uitnodiging met een hyperlink naar het interview. Het interview kunt u samenstellen met behulp van Clooks. De kandidaat kan op zijn of haar eigen moment het interview opnemen. 
Wanneer de kandidaat de interview heeft opgenomen, ontvangt u een bericht via de e-mail dat er een interview aan uw gegevens is toegevoegd. Het interview kunt u natuurlijk ook op een passend moment opzoeken en bekijken. Dit creĆ«ert meer ruimte in uw agenda.

De juiste kandidaat

De zoektocht naar de juiste kandidaat kan soms zeer tijdrovend zijn, dus het automatiseren van dit proces is een goed idee. Met de automative interviews van Clooks kunt u inspelen op de nieuwe ontwikkelingen in het sollicitatieproces. Tegenwoordig moet alles snel gebeuren en is er steeds minder tijd voor persoonlijk contact. Automative interviews versnellen het sollicitatieproces en zorgen voor meer persoonlijkheid in de sollicitaties. Doormiddel van deze extra persoonlijke informatie bij de sollicitatie van de kandidaat is het veel eenvoudiger om een geschikte kandidaat te selecteren.

Gerelateerde onderwerpen:

Wij voegen persoonlijkheid toe aan interactie die niet tijd en plaats afhankelijk is.
Contact