referenties

partner
OTYS Recruiting Technology

OTYS Recruiting Technology

Videosolliciteren nu ook beschikbaar vanuit OTYS OTYS maakt werving- en selectiesoftware voor recruitmentbureaus, uitzendorganisaties, detacheerders, jobboards, HR en corporate recruiters. De oplossing helpt organisaties effectiever kandidaten zoeken en aantrekken, vacatures plaatsen, matchen en communiceren, processen managen en conversie meten. OTYS heeft meer dan 600 klanten in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Tsjechiƫ, Engeland en de Verenigde Staten. Voor meer informatie: www.otys.nl
client
Achmea

Achmea

CZ in 2010 gestart met het gebruik van CLOOKS voor de recruitment-afdeling.
Adviestalent

Adviestalent

Adviestalent is een 100% Twijnstra en Gudde dochter. Zij hebben CLOOKS in 2010 in gebruik genomen en zullen het ook blijven gebruiken omdat zij de kosten van de (pre)selectie aanzienlijk hebben kunnen reduceren.
NS

NS

De NS gebruikt CLOOKS al enkele jaren voor het jaarlijkse traineeprogramma. Momenteel wordt onderzocht voor welke functies CLOOKS verder nog kan worden ingezet.
Rabobank Nederland

Rabobank Nederland

De Rabobank is al jaren gebruiker van CLOOKS Webbased Video Interview. In eerste instantie werd het systeem gebruikt door Rabobank SPOT, het talentenprogramma van de Rabobank. Later zijn steeds meer Rabobank organisaties CLOOKS gaan inzetten.
Wij voegen persoonlijkheid toe aan interactie die niet tijd en plaats afhankelijk is.
Contact