Video interview software

Video interview software geeft u de mogelijkheid om zoveel mogelijk kandidaten tijd en plaats onafhankelijk te interviewen. Dus een interview afnemen zonder dat u daarbij zelf aanwezig hoeft te zijn!

Video interviews met Clooks

In de video interview software van Clooks kunt u het interview van het begin tot het einde zelf samenstellen. Wanneer het interview naar wens is kunt u kandidaten uitnodigen voor een video interview. De kandidaten die u wilt interviewen ontvangen een uitnodiging met een hyperlink naar het interview. Nadat het interview voltooid is ontvangt u een e-mail met het bericht dat er een nieuw interview aan uw gegevens is toegevoegd. Het comfortabele hieraan is dat u niet meer uren hoef te besteden aan persoonlijke gesprekken, maar dat u de video interviews op elk gewenst moment kan bekijken. Dit creëert meer ruimte in uw agenda en versnelt het selectieproces.

Compleet profiel

Creëer een compleet profiel van uw kandidaten en vindt het echte talent. Video interviews maken een sollicitatie persoonlijker dan ooit te voren. Het video interview zegt wat het cv en de motivatie op papier niet kunnen zeggen.

Automatiseren

Video interview software maakt het mogelijk om meer kandidaten te interviewen in minder tijd. Hierdoor houdt u meer tijd over en een grotere pool met kwalitatieve kandidaat profielen. Dit heeft tot gevolg dat u de beste kandidaten kan koppelen aan de openstaande vacature.

Gerelateerde onderwerpen:

Wij voegen persoonlijkheid toe aan interactie die niet tijd en plaats afhankelijk is.
Contact