Video interview

Tijden veranderen en de manier waarop mensen een baan zoeken ook. Het internet maakt afstanden kleiner en online video interviews zijn hier een effectieve ontwikkeling in. Clooks is hoogwaardige video interview software dat uw recruiting proces kan automatiseren

De voordelen Clooks video interviews

Niemand wordt er blij van om honderden cv’s te moeten controleren. De voorkeur gaat natuurlijk altijd naar een persoonlijk interview met een kandidaat, maar het is enorm tijdrovend. Een online video interview (video pitch) zegt wat het cv niet kan zeggen. U krijgt de mogelijkheid om een interview af te nemen zonder dat u daarbij zelf aanwezig bent. Dit zorgt ervoor dat u niet meer plaats gebonden bent, enorm veel tijd bespaart en eerder de geschikte kandidaat kan selecteren. Video recruitment is niet iets van de toekomst, met Clooks kunt u hier direct mee beginnen.

Vind sneller de geschikte kandidaat

Clooks video interview geeft je de mogelijkheid om te zien hoe de kandidaten uw vragen beantwoorden. Op deze manier zullen ongekwalificeerde kandidaten eerder afhaken. En gekwalificeerde kandidaten kunnen in de online video sollicitatie meteen uitblinken door hun inhoudelijke kennis en ervaring.

Gerelateerde onderwerpen:

Wij voegen persoonlijkheid toe aan interactie die niet tijd en plaats afhankelijk is.
Contact