Online video pitch

Een video pitch toevoegen aan een sollicitatie geeft de kandidaat meer persoonlijkheid. In deze video kan de kandidaat in een beknopte presentatie aangeven wat zijn kwaliteiten en ambities zijn. Dit is een effectieve manier om je als kandidaat te onderscheiden en meteen een voet tussen de deur te krijgen.

De video pitch maakt solliciteren nog persoonlijker!

Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden om te communiceren met de nieuwe generatie werknemers. Via het internet gaat alles sneller en gemakkelijker. Vaak gaat in de nieuwe vorm van communiceren wel de persoonlijkheid verloren. Talentvolle werknemers zijn schaars en niet zonder inspanning te vinden. Maak het solliciteren meer dan alleen een motivatie en een cv. Maak het zoeken van een geschikte kandidaat persoonlijker, zonder dat tijd en plaats hier een rol speelt. De video pitch is hiervoor een uitstekend middel.

De online video pitch legt het talent van de kandidaat vast op video. De kandidaat stuurt de pitch mee in zijn sollicitatie. Op deze manier krijgt u een completer beeld van de kandidaat, om uiteindelijk alleen de beste uit te nodigen voor een gesprek.

Gerelateerde onderwerpen:

Wij voegen persoonlijkheid toe aan interactie die niet tijd en plaats afhankelijk is.
Contact