Online video solliciteren

Ontdek talent sneller met de online video sollicitaties van Clooks. Wanneer kandidaten een mindere cv hebben is het niet vanzelfsprekend dat zij niet geschikt zijn voor de functie. Op deze manier kan je veel talent mislopen. Uit deze groep kandidaten kunnen er een aantal zijn die juist weer uitblinken met een video sollicitatie. Bij twijfelgevallen kunt u bijvoorbeeld een kandidaat het beste uitnodigen voor een video sollicitatie.

Kandidaten selecteren met video sollicitaties

Tijd is geld voor elke onderneming. Het is zeer tijdrovend om alle reacties van een populaire vacature te behandelen, van motivatie tot aan het eerste gesprek. De vraag is dus ‘’hoe kan ik op een efficiënte manier de beste kandidaten selecteren?’’. Een online video sollicitatie zegt wat het cv niet kan zeggen. Met de informatie uit de video sollicitatie krijgt u een totaal beeld van de kandidaat en bent u in staat om alleen de meest geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek.

Video sollicitaties in uw recruiting proces

U houdt meer tijd over voor de belangrijke activiteiten binnen uw onderneming. Met online video sollicitaties kunt u niet alleen efficiënt, maar ook effectief te werk gaan. U bent niet locatie gebonden, u ziet meer kandidaten en in een kortere tijd. U bespaart hierdoor uiteindelijk tijd en geld.

Gerelateerde onderwerpen:

Wij voegen persoonlijkheid toe aan interactie die niet tijd en plaats afhankelijk is.
Contact